Benidorm adios

Het zit er bijna op. Morgen vertrekken we weer richting het noorden de kou tegemoet.

Volgende week dinsdag zijn we weer bij onze trouwe lezers in de buurt, uiteraard zullen we jullie naar mogelijkheid  van onze terugreis op de hoogte houden.

Vandaag genieten we volop van het prachtige en warme weer het is boven de 20 graden. Vanmorgen eerst de auto reisklaar gemaakt dat wil zeggen oilie controleren en tanken.

Aan de bestelauto’s op de boulevard te zien gaat het seizoen nu echt beginnen. Wij gaan nog een heel stuk wandelen helemaal het ponientestrand af. Onderweg maakt Dora zich even los op een van de trimtoestellen.

image

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De zon schijnt steeds harder zodat we snel in ons t shirt gaan lopen. Nu kan het nog volgende week zou het overdag in Venlo maar een paar graden boven nul zijn, brrrr. Op de terugweg maar snel een fles water gekocht.  We hadden het vocht hard nodig, zo warm was het intussen en natuurlijk ook vanwege de inspanningen. Terug in ons appartement snel even omkleden en op naar het middagmaal. Vanavond gaan we nog bridgen, dus vanmiddag maar warm eten. We vleien ons neer op het terras bij ons schuin tegenover, we hadden al eerder gezien dat ze hier gevarieerde vis menu’s hadden. Flesje wijn erbij en niets kan ons meer gebeuren.

 

image

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Na afloop nog even door de stad gewandeld en een “loopijsje” gegeten. Nu weer terug naar ons verblijf, gaan betalen, koffers inpakken en verdere reisvoorbereidingen treffen. Vanavond bridgen en daarna moeten we ook nog de drankvoorraden opruimen.

Morgen om 10:00 uur vertrek richting Girona.

 

2 reacties

  1. Hans schreef:

    Dora ziet er goed uit met haar rood/bruine gezicht door de zon, trimmen en/of de drank. Winnen met bridgen en goede reis terug.

  2. clemens en Ans schreef:

    Beste Dora en Bernard,

    Bedankt voor jullie reisverslag het was leuk om te lezen.
    Goede terug reis.
    Als jullie weer op bekend terrein zijn begint hier de lente.

    groetjes Clemens en Ans

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *