Bezigheden

We zijn inmiddels aan onze tweede week hier in Benidorm begonnen.
Het weer afgelopen week was volgens de harde kern van de overwinteraars de minst goede. December en januari was een stuk warmer. Wij vinden het weer al heel behoorlijk, jullie in de vrieskou en wij zo tussen de 12 en 15 graden. Vanaf morgen zou het alleen maar beter worden.
Wat hebben we zo al gedaan. Buiten de dagelijkse wandelingen, telkens een andere wijk ontdekken, boodschappen doen en koffiezaakjes bezoeken, hebben we ook al met de auto een paar dorpjes in de buurt bezocht.
Vandaag was wat het weer betreft een iets mindere dag, goed om wat meer binnen te blijven en daar onze bezigheden zoeken. Maar op onze korte wandeling vanochtend zagen we toch iets typisch spaans.
image

Op het Poniente strand was een groep spanjaarden uit volle borst aan het zingen en de vele spaanse toeschouwers zongen allemaal spontaan mee.
Terug in ons appartement werd er weer gelezen, Dora ging voor het eerst wat schilderen en ik pakte later een legpuzzel.
Op tijd gegeten want om 19:00 uur moesten weer aantreden om te bridgen. Het ging vanavond best redelijk we scoorden 49,47 %.
Bij thuiskomst nog snel wat schrijven, ondertussen naar BVN kijken (De nederlandse TV voor mensen over de hele wereld)   Jinek   en dan naar bed.

1 reactie

  1. Erma schreef:

    Wat leuk, dat zingen. Als jullie thuis komen, zullen we dat ook in Venlo gaan doen? 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *