Girona

Alles liep vanmorgen gesmeerd. Opstaan, onbijten, de laatste spullen inpakken en daarna auto laden. Vertrek 10:08 uur.
Volgens juffie Tomtom is het 580 km naar Girona. Aankomst zonder pauzes 16:36 uur.
De reis verloopt voorspoedig met 2 stops onderweg en vlak bij het hotel nog even tanken (euro 1,17 per liter) melden we ons om precies 17:00 uur aan de incheckbalie.
Het hotel, holiday inn,  ligt in de voorstad Salt van Girona. Het hotel ligt aan een enorm winkelcentrum met daar tegenover nog een paar zeer grote winkels.
Een van deze grote winkels was deze sexshop naast een grote dierenwinkel. Ik heb er maar een foto van gemaakt. De spullen zijn dus niet voor de poes.
image

We wandelen door het winkelcentrum, het is zaterdag na 18:00 uur en schijnbaar is dit de drukste tijd. Het is echt overvol en wat ons opvalt er worden ook goede zaken gedaan, voor de kassa’s zie je overal een rij wachtenden klanten.
Langzaam krijgen we trek. In het winkelcentrum is een heel eetplein met de bekende namen en plaatselijke bedrijfjes, ze trekken ons allemaal niet aan. In een heel andere hoek van het centrum zien we een chinees restaurant. Och laten we dit maar doen we hebben de hele vakantie nog geen chinees eten gehad. Na het eten lopen we naar buiten naar de eerder genoemde grote winkels en zien daar ook nog een paar eetzaken maar ja dat doen we dan een volgende keer.
Langzaam gaat het terug naar het hotel,  schrijven dit bericht en  zullen dan nog wel een slaapmutsje nemen.
Morgen gaat het richting Frankrijk, we kunnen dan weer eens met anderen Venloos praote. Waar zal dat zijn ?  Morgen meer.

1 reactie

  1. Hans schreef:

    “De spullen zijn dus niet voor de poes” schrijf je, of juist niet alleen voor de poes maar daar weet Dora meer van want ze heeft daar een dik grijs boek over gelezen. Goede reis verder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *