Brouwershaven

Het is al weer een paar dagen gelden dat we een bericht hebben geschreven.
Afgelopen vrijdag was er weer veel wind en de temperatuur was ook niet om over naar huis te schrijven. We fietsen vandaag maar even naar Zierikzee om wat boodschapjes te doen. De stevige wind stond dwars op de Zeelandbrug dus het viel wel mee.
In Zierikzee boodschappen gedaan, kopje koffie genomen, wat rond gewandeld en weer terug naar Colijnsplaat.
Zaterdag zijn we even op en neer naar Maarssen geweest. De familie gaat binnenkort op vakantie en het is wel prettig als Opa en Oma even op de kinderen passen en de ouders wat zaken kunnen voorbereiden.
Zondag veel wind en koud, Maandag idem en we rijden maar even naar Goes om gas te kopen en wat rond te kijken. Dinsdag nog meer wind en zeer koud. (Volgens het journaal de koudste dag in juni sinds jaren) We spelen maar toeristje en rijden naar Vlissingen.
Vandaag woensdag een geheel andere wereld. Windje west 3-4  en zonnig weer 20 graden. We vertrekken op tijd richting Grevelingen.image

 

 

 

 

 
Het lijkt wel of we bijna alleen op de wereld zijn.

Onderweg krijgen we bericht dat Bert Jan en Sabine en de kleinklinderen Saar en Pim veilig zijn aangekomen op Bali. Dochter Simone zit deze week in Portland USA  en wij dus op de Oosterschelde.
Bij de sluis naar de Grevlingen is het even wachten, kunnen we rustig lunchen.
Daarna gaat het richting Brouwershaven. Eerst nog zeilend, spoedig niet meer bezeild en gaat de motor aan, kruisen is hier geen optie. We liggen in de haven midden in het dorp en genieten hier van de zon en de andere mooie dingen van het leven.
Bert Jan als je dit leest kun je wellicht ook wat op de site schrijven, je hebt ook toegang. Zou wel leuk zijn, En Simone wellicht ook, vraag maar even het wachtwoord per  e-mail.

1 reactie

  1. Hans van den Toren schreef:

    Hallo Opa en Oma,
    Het was bij jullie zo koud dat zelfs de kleuren op de foto weg bleven.
    Nu is het hier 25 gr. en we gaan een baantje varen.
    Gr. Hans.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *