Zeeland

We zijn weer even een aantal dagen op onze “bluebridge” .
Afgelopen maandagavond vertrokken naar Zeeland.
Op onze jaarlijkse familiedag, de ” Dirksendag”,  spraken we ook met Frits en Jeanette. Ze vertelden ons dat ze een paar dagen met hun camper naar Walcheren gingen.
We spraken af dat we elkaar dan zouden ontmoeten om gezamenlijk een fietstocht te maken.
Woensdag kwamen ze naar Colijnsplaat met camper en  fietsen. We doen het rondje Noord-Beveland.  Van Colijn naar de Roompot en via de Banjaard en Veerse Meer naar  Kortgene en weer terug naar Colijnsplaat.                                                                       Daar konden we, speciaal voor Frits, nog even een kijkje nemen op de ópen dag’van de proefboerderij.  veel informatie over allerlei nieuwe ontwikkelingen in de landbouw.       Aan boord werd gegeten en hierna zochten ze een plaatsje op een kampeerboerderij in de buurt.
Het was goed bevallen, dus de volgende dag werd weer afgesproken. We rijden naar Ovezande op Zuid Beveland. We hebben een rondje voorbereid, starten tegen de wind in en dan naar Goes en van hieruit weer met een omweg terug naar Ovezande.
Onze eerste koffiestop was in  ’s Heerenhoek. Er was maar 1 zaak open.
image image

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het leek wel of we in een ouderwetse kermisattractie terecht waren gekomen. Een Zeeuws interieur inclusief bediening in klederdracht. De koffie kreeg je in een variatie van  kopjes. Hij smaakte trouwens uitstekend, evenals de Zeeuwse bolussen.
Via Goes, waar we de lunch gebruikten, ging het weer terug naar ons startpunt.

Zij gingen weer terug naar huis en wij weer met de auto terug naar de bluebridge in Colijnsplaat. Twee gezellige fietsdagen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *