Maandag 22 februari

Vrijdagavond hadden we op onze bridgeavond een “Valetijn-Drive”.
Gewoon bridgen maar je moest van te voren opgeven welke score je dacht te halen. Degene die het de minste afwijking had van de opgegeven score ontving de eerste prijs, de volgende weer de twee na beste enzn enz. Wij behaalde de zesde prijs, goed voor een flesje wijn.
Zaterdag weer een dagje Benidorm, maar eerst ons huisje aan kant maken, we krijgen morgen gasten. Wat boodschappen doen, de voorraad een beetje aanvullen. S’avonds in de stad tapas eten met een spaans wijntje.
Zondag natuurlijk verplicht uitslapen (we doen niets anders).
Wat flaneren met de vele anderen toeristen maar de spanjaarden zijn. Op zondag altijd in de meerderheid.
Tegen vijfen rijden we met de auto richting Alicante.
Onze gasten komen om 21:00 uur aan op het vliegveld.
Het is in Alicante wat donker weer het lijkt of het gaat regenen maar deze blijft uit. Hier in Alicante is nog zondagsluiting. We slenteren wat door de oude stad en mooie boulevard.
Tegen half negen rijden we naar het vliegveld en om halftien is de hartelijke begroeting met Pieter en Maria.

Het werd een late zondagavond.

Maandag is het prachtig weer. Na het ontbijt de stad verkennen. Eerst langs de al zeer druk bevolkte boulevard, naar boven naar Benidorm Castel waar je een prachtig uitzicht hebt over Benidorm. We maken enkele foto’s om te laten zien waar we zijn.

image

Nu gaan we het oude centrum in en gebruiken een echt Spaanse lunch. Chiperone,  pimient de padron en uiteraard een flesje Rueda Verdiogo.

image
Ze kregen in elk geval een goed indruk van de plaats waar ze nu zijn en willen voorlopig nog niet weg.

 

1 reactie

  1. Hans en Carla schreef:

    Die twee met zonnebril in het midden van de foto passen precies tussen de pensionados van Benidorm. Alleen zullen ze het haventje wat te klein vinden. Lekker genieten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *