Drimmelen

In het vorig bericht heb ik geschreven over onze tocht naar  Drimmelen.
Waarom deze plaats?
We hadden met onze kinderen afgesproken, dat de kleinkinderen Saar (4) en Pim (2), eens bij ons aan boord mochten logeren. Een fijne en kindervriendelijke haven is dan een goede optie.
Drimmelen voldoet, en nog meer dan dat, aan al deze eisen.
Nieuwe speeltuin met waterpark, moderne, zeer goed verzorgde jachthaven, leuke omgeving enz enz. Donderdag in de namiddag kwamen ze aan boord. Alles verliep prima. Speeltuin, eten aan boord, slapen, spelen, speeltuin, wandelen, fietsen Made om nog wat boodschappen te halen enz, enz. Vrijdagmiddag om 16:00 uur kwam mijn broer Clemens en zijn vrouw Ans bij ons op bezoek. Zij waren een paar dagen in de buurt aan het fietsen. Tegen zessen komen ook Bert Jan en Sabine aan boord, zijn blijven het weekeinde en gaan dan zondag met de kinderen weer naar huis.
Ik zal het verdere verloop van het weekeinde maar weglaten anders wordt het verhaal veel te lang. Conclusie: een heel fijn en gezellig en goed verlopen weekeinde met ook nog een stukje zeilen op de Amer (maas) en met een sloepje de Biesbosch in en als bijkomend resultaat dat Bert Jan en Sabine en kinderen graag 2 weken met onze boot op vakantie willen. Dit worden de eerste 2 weken van augustus.
We gaan onze plannen nu wat wijzigen en zorgen dat we op 30 juli in Lelystad zijn voor de boot/woningruil.
Maandagmorgen om 8:30 uur de trossen lossen en naar Dordrecht.
Om 13:30 uur varen we de haven binnen.
Hieronder een foto vanaf onze boot.

image

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *