Benidorm 11-2-2018

Wat vliegt de tijd, zo is er weer een week voorbij.
Wat hebben we zoal gedaan deze week. Elke dag weer flink gewandeld, met de Strava aan maar zonder dat mooie meisje van jou Hans ! Met mijn eigen meisje.
Ik zal even wat aktiviteiten opsommen.
Dinsdag met de auto naar Villajoyosa, ca 12 km vanaf onze plek. Hier hebben ze een chocoladefabriek van het merk Vamos met een eigen museum. Voor de touristen hebben ze een rondleiding door het museum en fabriek. Er kunnen per rondleiding maximaal 50 personen mee. Toegang is gratis, duurt 1 uur. Tour eindigt in de fabriekswinkel waar je chocolade kunt proeven en uiteraard hopen ze dat je wat koopt.

Na afloop in het stadje wat rondgewandeld, Een leuke plaats die de laatste jaren flink onderhanden is genomen met o.a. Een nieuw aangelegde boulevard die eindigt bij een redelijk grote jachthaven.
In de oude kern veel smalle steegjes.

Woensdag in Benidorm naar de Mercadillos gelopen, een recent gerenoveerd marktplein aan het einde van ook een nieuw aangelegd park aan de Av. De Foietes.

Donderdag lopend naar het grote winkelcentrum La Marina, buiten de stad. Hier ligt de Carrefour, een nieuwe Lidl die binnenkort opengaat (de oude is helemaal afgebroken) en het grote winkelcentrum.

Vrijdagavond gaan bridgen, we speelden uitstekend, 3e plaats in de B.

Zaterdagmorgen eerst even naar de huisarts. Doro heeft een tandvleesonstekeing die sinds vrijdag alsmaar dikker wordt. De tandarts is gesloten dus maar even naar de huisarts. Antibiotica kuur gekregen en nu maar hopen dat het euvel  snel verholpen is. Maandag maar naar de tandarts.
Op de televisie volgen we via L1 de boetezitting. Raar idee, wij in de volle en warme zon en in Venlo vele graden kouder en schijnbaar guur weer.

 

Vandaag zondag is hier een echt warme dag het is de hele dag rond de twintig graden, we genieten op ons balkon en uiteraard van onze strandwandeling. Zoals jullie zien het is echt zomer.

Ook zien we onderweg onze Spaanse gitarist, we hadden hem al gemist.

1 reactie

  1. Hans en Carla schreef:

    In je bikini-zwembroek met een gitarist op de achtergrond, in de zon op het strand, je kan je het niet mooier voorstellen. Jammer dat Dora tandvliesontsteking heeft.Hopelijk heeft de tandarts een Spaanse stierenmiddel want jullie moeten vrijdag weer de 3e plaats in B verdedigen. Wij volgen de carnaval op de buis met een Altje. Hebben jullie ook de film ´Nao t Zuuje`gezien.Voor de 2e keer in korte tijd op TV (komt door Lex Uiting ??), misschien op uitzending gemist NPO 3 zondag 11 febr. 23:10 uur. Mooi, herkenbaar en ook emotioneel. Volgens Tom is de TV korter dan de bioscoop weergave want daar staat hij enkele seconden op. DVD’s zijn op maar misschien komen er nieuwe. Wij wensen Dora beterschap.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *