La Nucia

Gisteren, zaterdag, was het hier de hele dag zon en strak blauwe lucht. Een dag om weer eens flink te wandelen. Maar eerst rustig ontbijten op het balkon, vers stokbrood, koffie en het digitale krantje.
Stipt om 11:00 uur begint op het strand voor onze deur het trimuurtje voor de senioren. Leuk gezicht vanaf het balkon.
We moeten nog even binnen blijven, de TV monteur komt langs om ook Nederlandse TV te kunnen ontvangen ipv alleen maar Spaanse zenders. Even ee internetontvanger plaatsen en we beschikken nu over een paar honderd zenders en films en weet ik veel meer.
We lopen vandaag helemaal naar het eind van het Levante strand. Het is gezellig druk op de boulevard en ook in de diverse, vooral Engels getinte, drankzaken, met de nadruk op drank. In een zaak hangen ze, bij wijze van spreken, met de benen buiten.
Vandaag, zondag,maken we een  tochtje naar La Nucia, een stadje ca 14 km naar het binnenland. Hier wandelen we wat en bezoeken een rommelmarkt met de nadruk op rommel.

Op de foto zien we op de achtergrond de bergen met hoogboven bij de top een laagje sneeuw. Afgelopen vrijdag was het niet zulk mooi weer en heeft het hoog in het binnenland kort gesneeuwd.
We rijden nog wat in de omgeving rond en keren daarna terug naar ons stekje om verder van de zondag te genieten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *