Benidorm 5 februari

De zomer is begonnen althans hier wat ons betreft.
We zitten nu ruim 1 week hier en vandaag leek het voor onze begrippen hoog nederlandse zomer. Vorige week was het overdag tussen de 15 en 20 graden, maar vandaag was het hier rond de 24 graden en geen wolkje aan de hemel. De komende dagen zou dit zo blijven.

Vanaf ons balkon

Maar even bij het begin beginnen.
Op zaterdag 26 januari met de auto vertrokken. 1e dag overnacht in een plaatsje vlak boven Lyon. Volgende dag door naar Barcelona. We waren hier ruim op tijd dus nog even de (oude) binnenstad in. Wat gegeten en gedronken.
Maandagmorgen om 10:00 uur ging het richting Benidorm. Hier werden we allervriendelijkst opgevangen door eigenaar en zijn vrouw van het appartement. Ze spraken alleen maar Spaans, maar met handen en voeten kwamen we er toch goed uit.
Het voelt weer als thuis. Het appartement is weinig gebruikt en benodigde spullen zijn ruimschoots aanwezig.
Dit in tegen stelling tot vorig jaar. Toen ontbrak nog wat beddegoed. Nu we rechtstreeks gehuurd hebben is alles beter geregeld. We hebben nu ook de afstandsbediening van de parkeerkelder.
Hier kan dan mooi de auto in staan en ook de vouwfietsen die we dit jaar hebben meegenomen.
Vandaag hebben we bijvoorbeeld een tochje gemaakt naar Albir.

Bluebridge (Fietsen) op de boulevard in Albir

Vorige week alles prima verlopen, Overdag droog en zonnig weer maar wel een paar avonden flinke wind en daardoor een snelle afkoeling.

1 reactie

  1. Hans en Carla schreef:

    Behoorlijke rit van 1930 km maar de eerste dag ca 780 km en de volgende dagen elk een stukje korter. Met het weer zijn jullie weer bofkont pensionados.
    Mooie rood/blauwe fietspaden langs de boulevard van Albir (streetvieuw, 10 km, 40 minuten.).Ziet er allemaal lekker uit. Voldoende regenwater in de Maas en de pannen vliegen hier af en toe van de daken. De warmte straalt van jullie foto’s en dat hebben we hier nodig. Veel plezier en lekker genieten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *